ALLE KAN LÆRE AT STRIKKE!

Lær at strikke Meraki

 

Ja. Også dig!!
Jeg mener det faktisk: ALLE kan lære at strikke.
Også dig!
Hvis du følger disse 3 småbitte råd er du allerede rigtig godt på vej:
1. Vælg et projekt, som ikke er for svært.
Der er ikke noget mere dræbende for motivationen at sidde med noget mellem hænderne, som får dig til at føle dig uduelig og irriteret. Hellere starte med noget, som får dig til at tænke, at du har HELT styr på det skidt 😉
2. Køb noget ordentligt garn.
Pris og kvalitet følges ofte ad. Især når det kommer til garn. Og når du køber garn i Netto, så får du også et Netto-strikketøj. Gider du virkelig det?Køb noget garn, som du synes er lækkert. Så bliver du også rigtig glad for dit færdige resultat.

3. Spørg om hjælp
Står du med strikketøjet dinglende over skraldespanden? Lad være med det – spørg hellere om hjælp. Enten virtuelt på facebook eller instagram – eller simpelthen ved at tage dit strikketøj med ned i den nærmeste strikkebutik, de fleste vil rigtig gerne hjælpe!

 

Eller… måske?
Måske skal jeg lære dig det?

DEN SORTE STRIKKESKOLE er et online strikkekursus, for dig der gerne vil lære at strikke, selvom du aldrig har slået en maske op før. 

 

Jeg er udstyret med en tålmodighed på størrelse med Lolland-Falster – og har (udover 20 års erfaring fra garnbranchen) lært mig selv at strikke, dengang i tidernes morgen.
Så trust me – jeg har begået samtlige fejl der findes, dengang det var mig. Og jeg kan UDEMÆRKET huske, hvordan det var at være nybegynder…

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *