Cookies og Privatlivspolitik

Cookies og Privatlivspolitik

 

1. Ejeroplysninger

Trine Kok (trinekok.dk) er en del af Kok & Co. I/S

Kok & Co. I/S
Søndergade 26, 2. th
8700 Horsens
Telefon: 4078 4283
Email: hej@trinekok.dk

2. Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

3. Formål med cookies på vores website:

  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.
  • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site.


4. Google Analytics

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her:http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

5. Annoncenetværk

Websitet anvender ingen annoncenetværk

 

6. Indsamling og opbevaring af personoplysninger


De oplysninger du afgiver ved køb:

I forbindelse med dit køb hos Trine Kok har du indtastet en række oplysninger, herunder;

  • dit navn
  • din adresse
  • din e-mail adresse
  • dit telefonnummer
  • dine betalingsoplysninger

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen – samt i en efterfølgende periode på 2 år, så du lettere kan handle ved mig en anden gang. Herefter bliver dine oplysninger slettet.

Hvis du har bestilt en vare, der skal leveres, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, (Det er pt. Coolrunner) med henblik på levering af dine indkøb.


De oplysninger du afgiver til at modtage markedsføring:

Hvis du har sat kryds i boksen ”Ja – jeg er helt cool med at mine oplysninger bliver brugt til at sende mig mails med markedsføring og inspiration, når der er nye produkter, som kan være i min interesse”, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.Du kan altid trække dit samtykke til at modtage mails og anden markedsføring tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte mig på hej@trinekok.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbreve og tilbud.
Sikkerhed:
Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt (ved køb) eller på baggrund af dit samtykke (til markedsføring), vil jeg altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.Dine oplysninger vil KUN blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Jeg anvender tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger (Stripe) og til håndtering af dine køb (Simplero). Jeg har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.


Oplysning, ændring i dine oplysninger, sletning:

Du kan altid kontakte mig for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger jeg ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til

Kok & Co I/S
CVR-nr. 35508686
Søndergade 26 2. th
8700 Horsens
Tlf.: 40784283
E-mail: hej@trinekok.dk

 

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til mig på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger, eller at jeg skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 24 måneder efter, at du har modtaget din vare.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over Kok & Co.s  behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.