De har min ryg, de har mit hjerte

Welcome weekend af den fedeste slags!

Jeg er ved at gå i stykker af glædsomhed, for jeg er på vej ud af døren for at tilbringe en hel weekend i selskab med de mest fantastiske damer jeg kender.

En hel weekend. Det har vi ikke prøvet før. Men vi kan simplehen ikke mødes for mindre end dét. Går ikke. Vi har for meget vi skal nå – for meget Asti til at det kan drikkes på mindre end en weekend. For meget snak til at vi kan nøjes med et par timer. For mange knus.

Det er de kvinder som jeg på trods af koloenorme geografiske afstande deler drømme, forventniger, erfaringer og liv med.

Det er de kvinder, der på mærkværdig vis er gået hen og er rykket helt ind i hjertekulen, selvom vi sjældent ses IRL.

Det er de kvinder, jeg kalder mine damer. Mine blogdamer. Som ikke længere er mine blogdamer, men er blevet mine veninder. Af den helt gammeldags, oldfashion slags. Hvor man næsten føler trang til at udveksle veninderringe, bare for at signalere at vi har hinandens ryg og hinandens hjerter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *