Farvel

Det lykkedes….

Vi nåede faktisk frem til sommerferien, uskadte og med alle lemmer og forstanden (næsten) intakte.

De sidste 2 uger har været så hektiske at jeg har drømt om huskelister og alt det jeg mangler at få styr på – for af én eller anden grund sker der det, at de 1000 ting man har udsat indhenter én i ugerne op til den store ferie. Måske er det en lærerting?

Den sidste dag før ferien er den bedste og værste af dem alle. Tilbageblik og gode snakke om det år vi lægger bag os. Postkort-opfordringer. Det obligatoriske slagsmål mellem de store elever og lærerne – i år var det fodbold.* Tvangskrammere til de (kæmpe)store børn der skal videre til nye eventyr. Kagebord og lovord.

Og så alle mine små, søde pus der skulle krammes og nusses farvel og på gensyn. Når jeg ser dem igen er de blevet solbrændte og et hoved højere. Og er ikke længere de små.

For jeg kommer jo til at se dem igen, de skal sådan set bare ind ad den næste dør. Men lidt farvel er det alligevel, og lidt sørgeligt.

Et nyt kuld venter spændte på at det bliver august. Det gør jeg også.

Men ferien først, ferien først!!!

* Æseløret sagde i går til mig – og her citerer jeg ordret: “Mor, af en nybegynder spillede du faktisk ret godt”. Og så headbobbede han lige på den anerkendende facon…

Ikke for at prale.., jo lidt for at prale – jeg scorede et mål og lagde op til et andet. Og så tog jeg lige en bold ned med hovedet og firsttimede den, desværre uden at score… Men Overblikket ville have været stolt af mig, tror jeg 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *