Gå væk, blev der sagt!

Har en underlig og bekymret dag i dag. Ved sgu ikke hvorfor de dukker op på den måde her? Den ene dag energisk og fuld af ideer og energi. Den næste dag med hovedpine og angst for virkeligheden.

Nå. 

Jeg prøver at lade som om jeg ikke er bekymret og træt, og hver gang de trælse tanker og bekymringer dukker op forsøger jeg at pakke dem ned i en skuffe, som jeg holder lukket i dag.

Gider simpelthen ikke spilde mit ive med at være bekymret? Det tjener absolut intet formål, for idag har jeg absolut intet at være bekymret for…

Jeg sidder i en en dejlig blød sofa, med et varm og lunt tæppe rundt om mig. Kaffen er varm, og jeg har lige spist mig bugnende mæt i havregryn og en svulmende fastelavnsbolle. Min skønne, varme, anerkendende kæreste sidder lige tæt ved og hygger sig med sin egen skærm. Han har oven i købet været til endnu en jobsamtale i dag, og står formentlig snart med det svære valg mellem to spændende stillinger.

Jeg er mæt, varm og tryg. Børnene er hos deres far og har det godt. 

Der er ingen aftaler jeg har glemt, ingen aftaler der presser mig. Jeg ved at mine gode mennesker er glade og trygge hver især, dér hvor de er. Jeg ved at spændende projekter venter på mig lige rundt om hjørnet.

Jeg skal lave hyggelig sushi i aften, alle har det godt og der er vitterligt intet at være bekymret for. Så derfor må det stoppe. Slut. Nu. Ikke mere bekymring. Slut. Nu.

Ned i skuffen. Og vær så glad og tryg og rolig. Nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *