Go Morgen Strik på TV2

Go Morgen Strik på Tv2 - makeup'pet og klar

Lidt stemningsbilleder fra GoMorgen Danmark i lørdags 🙂

Det var den fineste og mest crazy medie-oplevelse jeg endnu har haft – og jeg blev nødt til at berolige mig selv på forhånd, med tanken om, at alle jo efterhånden har været i fjernsynet, så det ikke var så stor en deal, haha.

Når det så er sagt, så synes jeg det var et godt og vigtigt tidspunkt at få lov til at dele nogle af mine holdninger til strik.
Det er nemlig ikke bare for sjov, at jeg bliver ved med at snakke om det; strik ER bare med til at gøre noget godt og sundt for os, og det budskab synes jeg er enormt vigtigt at få spredt.

Strik i studiet inden vi skulle på

Der er så mange ting, man ikke selv kan styre, når man kommer ind og skal deltage i så stor en medieproduktion.
Jeg tror, at både Charlotte og jeg havde høje forhåbninger om, hvor meget vi kunne få lov til at fortælle om vores bøger og alle de vigtige ting, vi har på hjerte.
Og vi fik jo slet, slet ikke sagt i nærheden af ALLE de ting, som vi gerne villle nå at fortælle.

Men ok – hvis jeg skulle nå at fortælle om ALT DET FEDE, som strik gør for os, så ville de blive nødt til at afsætte en hel formiddag alene til mig og mine store armbevægelser.

Og selvom jeg ikke er i tvivl om, at det ville bliver crazy godt fjernsyn, så tror jeg ikke TV2 vil være helt enige med mig i dén påstand 😉

Det var en virkelig, virkelig god oplevelse – jeg gør det gerne igen (hørte I mig, Tv2?).

Go Morgen logo i grafisk gobelinstrik - det er Charlotte, der er sej til den slags!

Det var fuldstændig overvældende at gå ud fra studiet og åbne for Instagram, for det VÆLTEDE ind med beskeder og likes og hilsner, og jeg blev bare SÅ varm om hjertet af at vide, at I sad derude allesammen, og strikkede med.

For det er jo dét det handler om, ik?!

Strikkere er glade, varme og smukke mennesker. Vi drømmer om at skabe en god og kærlig verden, og vi er fantastiske til at give ros og anerkendelse til andre.

Det mærkede jeg tydeligt i lørdags!
Og på den måde blev alle mine argumenter så smukt understreget af alle I vidunderlige mennesker derude på den anden side af skærmen.

Og strikkebogen til børn? Den nåede jeg næsten slet ikke at nævne….  (tsk tsk, altså!)

Til gengæld, så kan den købes her

Du kan strikke