Home is where the heart is

2 måneder har jeg siddet i vildnisset i Fyrbøderens have. Det har været den lindrende eskapiske jeg trængte til.

Den lillebitte lortebrune lejlighed føltes engang som et fængsel – men afstand øger savnet, og jeps, jeg opdagede til min store overraskelse at jeg var begyndt at savne det liv som jeg knap nok nåede at smage på, inden gulvet forsvandt under mine fødder.

Jeg er hjemme!

Vendt hjem til min lejlighed, til den hverdag jeg plejede at elske så højt, til rodedynger, børnemylder, bristede drømme, og til den Trine som langsomt er ved at lære hvordan livet skal se ud, når det leves i hjerteligt kaos.

Jeg nåede at få slæbt ikke mindre end 2 flyttekasser livsnødvendigheder med mig til Fyrbøder-land, men nu står mit kasse-liv og venter på at blive pakket om.

For om lidt – yey – så skal mit hjem og mit liv transformeres. Med kaos. Og hjertelighed. Og følelsen af at høre til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *