#Homeofficewin

Vil I se, hvor jeg sidder og arbejder?

Det er hér blogindlæggene bliver til – og hér, hvor strikkeopskrifterne bliver renskrevet.
Det er også her jeg sidder, når jeg laver alle de der usynlige ting, som også er en del af mit (crazy) arbejdsliv. 🙂

Lyset er så skønt, her i min lille krog, og jeg synes efterhånden jeg er ved at få ‘boet mig ind’.
Det er ren luksus at have et hjørne for mig selv, som kun er mit. Her kan jeg læse, prutte, strikke, plabre, skrive, rode og arbejde lige så tosset jeg vil.

I surrender NOT

Broderiet i rammen er en gave fra Maria – en lille reminder om at udfordringerne dukker op, fordi vi er klar til dem, og fordi der venter noget STORT på den anden side af alle forhindringer.
De dage, hvor det er svært at trække sig selv op ved hårrødderne og opfinde sig selv igen (og igen og igen og igen – for sådan er det altså også at være selvstændig!) – så hænger den heldigvis lige der, og gir’ mig et los bagi.

Det smukke, smukke print med garnnøglet er en gave fra Hanne – Den er SÅ fed, og jeg blev simpelthen så overrasket, og helt rørt, da den lå til mig i postkassen en dag.
Nu hænger den også herinde og pynter.

Det der med at drømme om et enkelt, hvidt, zen-agtigt kontor – det kan man godt glemme alt om, når man deler kontor med 5 andre mennesker, der primært er interesseret i, hvornår vi næste gang skal have noget at spise, eller hvad der mon sker, hvis man trykker på knapperne på Mac’en på bordet (eller smider lege- og vasketøj på gulvet)…
Til gengæld er det utrolig nemt at gå på arbejde – og så synes jeg i øvrigt at det er så hyggeligt, når jeg kan høre resten af familien pusle omkring inde i stuerne.
Homeoffice - small space living
Når man ikke råder over pokkers meget plads bliver man nødt til at tænke i andre løsninger – så jeg har opfundet et snedigt system, der hjælper mig med at organisere mine projekter, og holde styr på det papir, der hører til 😉
Det virker til det hele, skulle jeg lige hilse og sige:
Forberedelse til workshops jeg skal holde, redigering af e-bøger for en kunde, planlægning af streetart-projekter, og undervisningsmateriale, der skal samles i bunker.
En dag skal jeg have mig et stort arkivskab – men indtil da fungerer bøjlerne helt fint.
Organizing your papers

Jo, jeg er sgu blevet ret godt tilfreds med mit lille hjørne-kontor – det er inspirerende og personligt.

Det er i øvrigt ret inspirerende at se, hvordan verdensberømte kreative mennesker har indrettet sig i deres hjemmekontorer. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *