Hvorhenne er du i din kreative proces i dag?


Freelanceliv / torsdag, september 5th, 2013

Kender du det?

Jeg sidder foran min skærm, og forsøger at være klog på papir – jeg forbereder mig til foredraget ‘Kickstart din kreativitet’ jeg skal holde senere på måneden for en samling entusiastiske kvinder.

Men det er som om, at alt muligt andet får lov til at stjæle min opmærksomhed?
Jeg læser lidt af Troels Kløvedal om hans rejser i sind og verdenshave.
Jeg oser rundt på Pinterest.
Jeg småspiser lækkerier jeg lige kan hitte ude i køleskabet.
Jeg sms, facebooker, instagrammer, twitter og læser blogfeeds.
Jeg hyggeblunder.
Jeg strikker og nørkler og dimser.

Og mens jeg gør alt det går jeg rundt og slår mig selv i hovedet over, at jeg ikke får gjort det jeg rigtig skal.

Men sagen er jo dén, at jeg også arbejder, mens jeg gør alle de andre ting.
Tankerne myldrer rundt i mit hoved, flyver rundt, sætter sig på forskellige pladser, prøves af, kasseres igen, mens nye tanker hvirvler frem.

Den kreative proces er nogengang hårdt arbejde.
Men den del kommer først senere – for lige nu er mit tanke- og idémylder kun ved at tage form, falde på plads i de rette former, og efterhånden som jeg får overspringshandlet nok begynder jeg så småt at ane konturerne.

Overblikket og de rigtige ord skal nok komme. Men først skal jeg lige have en mad med ost!

(Visited 63 times, 1 visits today)

3 Replies to “Hvorhenne er du i din kreative proces i dag?”

  1. Ja nu har jeg været til træning i 2 timer, og burde ( læg mærke til ordet BURDE ) forberede mig til den kommende uges undervisning, men… tror lige jeg springer et smut ud i haven først, og så lige lidt keramik, og ja lidt lækkert indimellem 🙂 jo kender det alt for godt det med at springe rundt, tror bare at det er vigtigt, at man nyder alle de små spring for det er jo også dem der giver energi til de der burde ting, som jo også skal ordnes 😉

  2. Definitely i det orange. Imens forsøgsformuleringer hvivler rundt i min hjerne (og jeg længes lidt efter mit hækletæppe derhjemme, som jeg har kastet mig ud i – helt i blåt “mode”)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *