Jeg husker første gang

Jeg husker første gang #100

Jeg husker første gang jeg kyssede en dreng.
Første gang jeg smagte G&T, og lod som om jeg var voksen nok til at bryde mig om det.
Første gang jeg kørte på cykel. Første gang jeg spændte sikkerhedsselen i min egne bil, og satte den i gear.
Jeg husker første gang jeg købte et hus. Og første gang det gik op for mig, at jeg ikke kunne give mine børn alt det, jeg troede jeg skulle give dem. Første gang jeg spurgte en pige om vi skulle være veninder. Første gang jeg turde sige min mening rigtig højt. Første gang jeg kunne pifte, sådan helt perfekt skingert.
Jeg husker første gang jeg smagte sushi, og himlen blev rosa og min mund eksploderede.
Jeg husker første gang jeg sad i biografmørket og flettede fingre med en fyr, og var så genert jeg troede gulvet ville åbne sig og opsluge mig.
Jeg husker første gang det gik op for mig, at jeg var forelsket og ikke syg.
Jeg husker første gang det gik op for mig, at jeg var syg, og ikke bare stresset.
Jeg husker mit første par briller, min første dagbog, min første dag i børnehaveklassen, på gymnasiet, på seminariet. Jeg husker min første fredagsbar (men ikke resten!)
Jeg husker første gang jeg selv satte en lampe op. Jeg husker første gang jeg så nordlys, og første gang jeg så Middelhavet. Jeg husker første gang jeg tænkte, at det der med at blive voksen sgu er meget fedt.
Men jeg husker stadig første gang jeg kyssede en dreng. ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *