Konstateringer…

  • Det går op for mig, at ingen læser mine blogindlæg længere. Det er i grunden ret fedt? Så kan jeg nemlig skrive det, som jeg gerne vil – uden at blive turbostresset over at skulle leve op til alle mine egne forventninger.
  • Om lidt fylder Magnus 18 år. Og jeg har stort set ikke set ham siden vi sidst holdt fest for ham. Da han fyldte 15.
    Jeg messer for mig selv: “Det er fordi han har det godt, det er fordi han har det godt.” Men savnet er øredøvende.
  • Fyrbøderen er begyndt at drømme om et hus på landet. Sådan ét med hønsehold og tilbygninger, som man kan indrette. Sådan ét med egen skov og egne kartofler og egen bænk i solen. Og pludselig elsker jeg ham en lillebitte smule mere.
  • Der er under 1 måned til Bob-drengen starter i førskole. Jeg ved ikke, hvad jeg har det sværest med; at han er blevet så stor – eller at det betyder vores frihed forsvinder igen (for de næste 10 år…) Shhhhh. Jeg forsøger stadig at lade som om det ikke er virkelighed.
  • Jeg har lyst til at væve billeder med hængebabser, skrive grimme digte om sorg, fortælle fabulerende børnehistorier, synge højt og grimt og længe, strikke obskure sweatre og tegne tissemænd. Min kreativitet har aldrig haft det bedre, haha.
  • Og i øvrigt, apropos; I morgen sender jeg 3 nye små historier til min redaktør. (Tænk, at jeg har sådan én?) Og om ikke så længe er de klar til at blive samlet til en børnebog. Min første skønlitterære børnebog. Yey me <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *