Livs-ludo

 

Tids-terroristen, Livs-anarkisten, Oversprings-ekvillibristen…. mig… er sat under administration!

Af mig selv!

Oldschool depressionsbehandling skulle gerne sætte lidt struktur på mine alt for flyvske og destruktive tanker og min ekstreme trang til at at stirre tomt ud i intetheden.

Så nu er jeg på dags-skema.

Det var mg selv, der skulle finde frem til hvad hovedindholdet i skemaet skulle bestå af, men The Fab. Dr. T pointerede, at dér hvor jeg er nu bliver det nødt til udelukkende at være ting som er positive. Dvs ingen krav, ingen ‘bør’, intet pres om alt muligt jeg skal stå til regnskab for overfor mig selv!

Det tog mig det meste af en uge blot at få lavet skemabrikkerne. Jeg sad og stirrede på papiret og anede ikke hvad jeg skulle stille op med det – et skema virkede pludseligt så stort og determinerende – men det blomstrede papir og ideen med taleboblerne fik det alligevel til at krible lidt i mine fingre!

Taleboblerne er i øvrigt inspireret af den dejlige Sidsel, hvis hjemmeside er skøn i al sin lækre enkelthed! Jeg synes ikke mine bobler blev nær så runde og smækre som hendes, men det er endnu en del af min opgave; at øve mig i at acceptere at jeg ikke nødvendigvis er så skide perfekt 🙂

Og selvfølgelig lavede jeg den klassiske Trine-fejl; jeg plastrede mit dagsprogram til med alt muligt; jeg skulle både nå at strikke og læse, nå i bad og måske endda én af de korte aftaler jeg lige akkurat kan overskue for tiden.

Og klart at det gik galt!

Jeg blev så mega-stresset af mit eget ambitionsniveau, at jeg tilsidst havde lyst til at kyle både køleskab og skemabrikker i hovedet på mit super-ego!

Lige nu står der senge- og måltider på programmet. Det er lige præcis så tilpas, at jeg ikke får koldsved over at skulle nå det!

Selvom jeg indimellem bliver skræmt fra vid og sans over at det nu er mig – jeg som plejer at have styr på 40 ting på én gang, jeg som plejer at elske socialt samvær og 1000 kreative projekter.

Dr. T minder mig om det blot er en periode, at det handler om at ting skal tage den tid ting tar’. Jeg lytter til hans ord, og håber på han har ret.

Sat under administration. Af mig selv.

Hvis jeg var en ludobrik, var jeg så ikke slået hjem, nu?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *