Noget om nye venner

Hun trådte ind ad døren, og alting faldt på plads!

Jeg har i dag følt mig så utrolig lykkelig og heldig på den særlige måde man kun kan føle sig lykkelig, når en ny veninde træder ind i ens liv!

Hun kom med takserne fulde af gaver, lommerne fyldte med hemmelige smøger og hovedet fyldt med snak og fantastiske fortællinger vi aldrig nåede at få sluttet af, fordi den ene historie tog den anden, og tråd blev spundet på tråd.

Vi har talt nonstop, og selvom vi har givet knus og sagt farvel taler jeg stadig med hende inde i mig selv; fortæller videre, griner af hendes vanvittige historier, kommer i tanke om ting jeg aldrig nåede at få spurgt om.

Jeg kender hende! Det er paradoksalt, for vi har ikke har mødt hinanden før idag, og det er først nu det slår mig…?

Jeg ved næsten ikke hvordan jeg skal sætte ord på, men jeg har så stort behov for at holde fast i den følelse af nærhed og tryghed – genkendelse – som jeg oplevede i dag.

Hun har en unik evne til at være lyttende på en måde, hvor jeg følte mig særligt vigtig.

Jeg tror i virkeligheden ikke selv hun er klar over hvor meget power hun rummer; når hun taler er det med så stor charme og entusiasme at jeg bliver blæst en lille smule bagover af hendes vid og hendes humor.

Hun er som en jordbærtærte – blød, fyldig bund der knaser i kanterne, et tyndt lag bitter chokolade, godt med creme i midten og en overflod af sprøde, søde (og smukke) jordbær! Hun vil sikkert hade mig for den sammenligning 😉 – men som med jordbærtærterne tror jeg også jeg vil få svært ved at holde mig fra hende!

Mine veninder er mit livs nødvendige luksus, det er disse helt igennem fantastiske kvinder jeg læner mig op ad og søger anerkendelse og støtte hos.

At genkende sig selv og opleve at ingen følelse er forkert, at historierne får plads, at nye erkendelser roses, at fællesskabet løfter os mod nye mål og højder!

Det fælleskab som jeg oplever med dem giver mig modet til at gøre alvor af mine drømme og håb.

Mit hjerte voksede i dag en smule og skabte en særlig plads til dig, Julia!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *