Regndans

 

Hvis man får det helt rigtige afsæt, kan man lande i vandpytten på den helt rigtige måde, så vandet rejser sig lodret omkring én som en vandpytgeyser.
Plasket er fænomenalt!

Men hvis man får det helt rigtige afsæt og lander i vandpytten i den helt rigtige vinkel og heldet er på ens side – så kan man få vandet i vandpytten til at rejse sig som en geyser i et fænomenalt plask – og få vinklen på vandet til at ramme gummistøvlernes kant, så der løber vand ned i støvlern.

Kan du huske fornemmelsen?
Vandet på indersiden af gummisålen? Fornemmelsen af, hvordan det slubrer rundt langs med fodsålen, og presser sig ind mellem tæerne.
Strøpernes uld, der kradserfugtigt mod huden, og pludselig føles tungere – som havregrød, måske. Gummistøvlerne fyldt med strikket havregrød. Hvordan man nærmest kan mærke at tæerne bliver til små krøllede rosiner, derinde under den våde uld.

Hvornår har du sidst gjort noget, som bare var… dumt, men sjovt?
Uden grund.
Bare fordi det var sjovt? Og måske også fordi det var lidt dumt…

Som at hoppe i vandpytter, for at fylde støvlerne med vand. Med vilje.

Vi holdt op med at gøre den slags ting, da vi holdt op med at opfatte os selv som børn. Og måske er det i virkeligheden derfor, at vi voksne også holdt op med at grine nær så meget. Og finde på nye tossede ideer. Ligesom dengang vi synes tilværelsen var let og legesyg.

Vi mistede forbindelsen til noget helt vildt essentielt, da vi holdt op med at hoppe i vandpytter.

Så hvad venter du på?

Jeg udfordrer dig i dag:
Find en vandpyt. Hop i den!

Og hvis du får det helt rigtige afsæt og lander i vandpytten i den helt rigtige vinkel og heldet er på din side – så kan du få vandet i vandpytten til at rejse sig som en geyser – og få vinklen på vandet til at ramme gummistøvlernes kant, så der løber vand ned i støvlerne.

Jeg lover dig: Følelsen er fænomenal!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *