Som en film, man allerede har set… #5

Den var blød under min bagdel, den sofa.
Efterhånden var der kommet en lille fordybning i den 80’er-lilla hynde, der hvor min røv havde slået sig ned.

Kaffen var rigelig og inden for rækkevidde. Myriader af tanker spadserede frit omkring i stuerne og legede kispus med mig. Følelserne sad nogle dage uden på tøjet. Andre dage kunne jeg ikke finde én eneste.

Bloggen var min ventil på samme måde, som den ofte havde været, når der var overload i mit hoved. Ordene fandt som altid vej, når jeg skruede op for musikken og lejligheden var helt forladt af andet end mit tankemylder og støvet, der havde lagt sig forsigtigt tilrette i hjørnerne.

Det var alt sammen meget…. genkendeligt!

Måske var sofaen en anden. Det kan være jeg strikkede en lidt anden model denne gang. Måske var mine ord en anelse anderledes.

Men….

Scenariet var fuldstændig det samme. Jeg havde været der før. Lige der!

Det var følelsen af at sætte sig til rette med en spændende film, popcorn i skødet, lyset dæmpet. Beskrivelsen af filmen lød lovende, og det var først halvvejs inde i filmen at man huskede, at man faktisk havde set den før – og hadede den måde den endte på.

Og dog…?

For noget var anderledes. Denne gang.
Der var dukket noget op, som jeg ikke kunne genkende.

Jeg måtte sidde på mine hænder. Jeg fyldte boards på Pinterest med inspiration og notesbøger med ideer og ting, der skulle testes. Jeg indrettede kreative værksteder – i tankerne. Skrev det ene nyhedsbrev efter det andet, men aldrig på papir.

Og jeg græmmede mig af irritation, hver gang jeg fik lyst til at lave noget, der mindede om arbejde – men som jeg ikke måte, fordi jeg var – nåh ja – sygemeldt med stress.

Bulen i den 80’er-lilla sofa ville ikke få lov til at blive, så meget var sikkert. Ikke denne gang.
For jeg var for første gang nogensinde ved at gå ud af mit gode skind af utålmodighed… efter at få lov til at arbejde igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *