Solstorm i mit indre #97

Der er solstorm i mit indre, og længsel i mit blod. Jeg vil ud, skriger det i blæsten. Jeg må væk, jeg må videre.
Mit hjerte er rastløst og forlanger at blive chokeret. Min sjæl vandrer hvileløst rundt på himlen, og nægter af blive ét sted for længe. Det nemmeste er at forsvinde. Lade sig blæse med af vinden, og kun spagfærdigt stritte imod. Men finde sejlet frem og lade stormen tage mig.
Det sværeste er at blive modstående blodets og bjergenes og vindens kalden. Grave fødderne ned og glemme den hvinende, brølende kaldende flugt.
Kom med, synger vanen længselsfuldt, mens blodet pisker rundt, for at sætte sindet i kog. Kom nu med.
Nej bliv i stedet lidt, tænker jeg. Det er det vildeste og mest stilfærdige eventyr vi stadig har til gode. ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *