Ting, jeg har lært af 6 år som mor til Laurits #179

– Der er altid plads til én mere. Det troede jeg, at jeg allerede vidste, men Laurits evne til altid (!) at ville invitere andre med rører mig dybt, og udfordrer mig lige så dybt.

– Nogle børn står altid forrest i køen foran ruden til pingvinerne i Legoland. Og andre gør ikke. Og det ene er lige så rigtigt som det andet – men den sidste slags børn har indimellem brug for en voksen hånd og lidt tålmodighed for selv at komme helt hen til glasset.

– Små mennesker føler også store ting. Kæmpestore ting. Som de måske slet ikke selv kan forstå, men derfor alligevel er fuldstændig berettigede.

– Der er væsensforskel på at blive mor som 21årig og som 36årig.
Kæmpe. Forskel!

– Selvom man kun er 6 år, kan ensomhed være stor og farlig. Så farlig, at man stadig har brug for at sove helt tæt.

– LegoBatman er den eneste rigtige Batman. Nogensinde. Basta!

– Det KAN lade sig gøre at charme sig til flere is. Selvom den hårdkogte mangemor havde forsvoret muligheden for længst…

– Familie kan være kun tre mennesker. Og fire. Og seks. Og nogengange endda en hel flok på 10 mennesker. Og det hele er stadig præcis den samme familie.

– Der er magi i alle hjørner. Hvis man er stille og tager sig tid til at se ordentlig efter.

– Forsigtighed er en normal måde at lære ting, i sit helt eget tempo. Det betyder ikke at man ikke lærer. Måske betyder det bare, at man lærer tingene lidt grundige?

– Det er de ting Laurits siger sagtest, som er det aller vigtigste, jeg hører!

– 6 år går alt, alt, alt for hurtigt! ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *