Tude-tapenade #132

Jeg har lige stået og tudet i mit køkken. Lige ned i tapenaden.
Bare sådan lige.

Tude-tapenade… Over at være så fucking lykkelig.
Over at være så taknemmelig over at have så meget.
Jeg har set nordlys. Været ude og rejse med min mor og søster. Jeg har et sommerhus. Jeg har et Akademi. Jeg har fire børn. Seriøst? Hvordan bar jeg mig ad med at lave så mange helt magiske mennesker??
Jeg har bryster på væv og græs under mine tæer. Jeg har en mand, der giver mig så meget. Hver dag. Hele tiden.
Jeg har venner, som er fantastiske. Ærlige. Modige. Kugleskøre. Vidunderlige!
Jeg har øl i køleskabet og musik på anlægget. Jeg har et arbejdsliv, som jeg elsker så meget, at mine knogler knirker lidt bare ved tanken om hvor meget. Jeg har lov til at lege. Jeg har har tid tid at nyde alle de vidunderlige små momenter, som jeg får foræret. ?
Jeg får så mange gaver.
Det er vitterligt ren tude-tapenade!! ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *