Umiddelbare fordele ved at kalde mig kunstner #122

Helt umiddelbare fordele, ved at begynde at kalde mig for ‘Kunstner’;

Det ville blive helt sjovt at skulle præsentere mig selv til middagsselskaber og lignende sociale events. (Ikke at jeg nogensinde blive inviteret til middagsselskaber eller sociale events, men… du ved!)

Hvis jeg nogensinde laver noget makværk kan jeg altid slå det hen som .. ja, et værk.

Det ville betyde endnu mere grund til at forfine mine bandeord – og rødvins-kompetencer.

Mit klædeskab ville blive sjovere og mere farvesteålende.

Jeg vil aldrig mere behøve blive ked af det, når andre ikke forstår hvad jeg laver. Kunst – det ved alle, at de ikke ved noget om. Og hvis jeg kalder mig kunstner, så opstår der helt automatisk en stiltiende aftale om, at man ikke behøver forstå hvad jeg laver; så er det jo bare kunst…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *