Velkommen hjem #146

Hjem.
Det er der, hvor de mennesker befinder sig, som kender dit hjerte. Kender din længsel.
Hjem er det sted, hvor du føler at noget letter fra dit bryst, det samme øjeblik du sætter din fod i indkørslen.
Hjem er der, hvor du har lov til at være dig. Med det hele.
Med hud og hår. Med deller og lår. Med ordflom og gråd, og trallende latter, køkkendans og kravlen i gardinerne. Med stilhed. Og storm.

Hjem handler ikke om mursten, men om hjerter. Om nænsomhed og nysgerrighed. Hjem handler om at finde sig til rette. Med sig selv. I sig selv.

Jeg spekulerer over hvad hjem er, fordi jeg griber mig selv i at sige noget højt, som min indre kritiker ikke er tilfreds med.
Når jeg tænker over det, så kan jeg godt forstå, hvorfor min indre sure kritiker reagerer på dét, jeg siger. Det kan nemlig sagtens opfattes som arrogant og selvhøjtideligt – hvis man som hende, altid leder efter måder at pille andre ned. Men hun forstår det ikke, for hun kender ikke til hjerter som vores.

Jeg har et sted. Et helt særligt sted. Et sted, hvor vi bærer vores hjerter udenpå, og danser i køkkenet, hænger i gardinerne, traller og tænker efter.

Og ind imellem går døren op, ind til vores særlige sted, og ind kommer et nyt menneske, som jeg endnu aldrig har mødt. Er nyt hjerte, der længes og leder. Leder efter sådan et sted. Vores sted.
Og uden at tænke, så flyver ordene ud af min mund og mit tastatur;
“Kæreste du. Vi har ventet på dig. Velkommen hjem ❤️”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *