Byg ikke en kasse, du ikke selv kan være i

Jeg lever et simpelt liv.

Såmænd.

Det er gået op for mig, at drama-delen har fyldt mit liv, så jeg tilsidst kom til at føle mig mere oppustet end efter en ordentlig røvfuld stegt flæsk.

Drama-fedme, og klam overmætheds-ræben. Tyk og blævrende fornemmelse i halsen, og trang til enten at brække sig eller skide i bukserne…

Jeg er så mæt af drama. Jeg gider ikke mere.

Jeg vil have zen, og fred og tryghed og ro. Ikke mere drama. Kun fred med dét som ér!

Der har været perioder af mit liv hvor jeg har spekuleret over hvor al den drama stammede fra. Der har også været perioder af mit liv, hvor jeg har peget på alle andre end mig selv og synes at det enten var 1) mine forældres 2) mit jobs 3) min økonomis 4) mit afkoms 5) min mands  – eller en hvilken som helst andens skyld.

Men dramaerne fulgte altid med hvor jeg bevægede mig hen. Og ja, det har ganske givet været mig selv der har været et kæmpestort fuldfedt blævrende drama.

Men jeg gider ikke mere.

Og hvorfor skulle jeg i grunden?

Jeg er 35 år, og i løbet af den tid jeg endnu har levet har jeg oplevet mere end de fleste oplever på dén tid. Jeg har levet så mange liv på det ene, at det har været nok til at fylde mindst 3 liv ud.

Jeg er træt.

Ikke træt af liv. Men træt af drama.

Måske er det dét der kommer når man bliver voksen?

Hmm… ny tanke! Men hvis det er sandt må det vel også betyde, at jeg endelig er blevet voksen. Nu, i en alder af 35. Måske på tide? Måske en kende kedeligt?

Men ok. Hvis du spør’ mig.

(Hvad? Er jeg 35? FUCK??? Hvordan kan jeg være 35, når jeg i virkeligheden kun er 24? Jeg har ikke bedt om at blive voksen? Jeg vil af. NU! Totalt urimeligt, at jeg skal bruge så mange år på endelig at finde mig selv, og så opdage at tiden ikke har ventet på mig imens. For helvede, jeg vil have mine år tilbage, vil jeg! Jeg er blevet SNYDT. Og jeg vil have min tid og mine 62 kilo tilbage. Og lækkert hår. Og en bedre røv. Pis. pis, pis, pis, pis. … øh..  vent?… jeg mener…. øh…. hrm hrm…  … nej nej, der er ikke noget drama tilbage i mit liv. Intet!)

Skriv et svar