Dem, som giver med hjertet:

  • af

Hele det her Hjertefest har virkelig været en …..fest!

Det ville aldrig have været så stort og glædeligt og godt, hvis ikke det var for jer – med jeres gaver og jeres donationer.

Hold op, hvor var I mange der gav gaver! Jeg mistede helt overblikket på et tidspunkt.

Der var også rigtig, rigtig mange gavegivere imellem, som jeg slet ikke kendte – og der var mere end én blog eller netshop eller Amioshop jeg lige blev nødt til at kigge forbi.

(UHA, den slags er farligt!)

Lige nu er Marina og jeg ved at danne os et overblik over hvem der skal sende gaver til de fem vindere – det er lidt af et puslespil, kan jeg godt lige hilse og sige.

Men Marina, det dejlige væsen, kører på med krum hals og lader slet ikke mig tage min del af slæbet, men sidder allerede nu og er ved at sende 120 mails i minuttet rundt i hele landet.

Har du givet en gave skal du regne med at du modtager en mail med navn og adresse på hende, du skal sende din gave til. Men hav lidt tålmodighed med os – vi er (trods alt) kun nisser!

Og mens vi venter:

Hvis du vil se med, og lure lidt på hvem alle de vidunderlige gavegivere er, har jeg forsøgt at samle en komplet liste over dem herunder.

Ja, og det er HELT gennemtænkt at jeg kun har skrevet jeres fornavne på – for jeg vil så gerne lokke jer allesammen til at klikke ind på navne og steder, som I måske slet ikke havde regnet med 🙂

(Der er nogen af jer, som jeg ikke har link til – skriv til mig, hvis I gerne vil have jeres link sat på jeres navn. Det er sgu det mindste jeg kan gøre!)

Nathasja

Anne O

Inger VH

Betina

Rikke W

Skriv et svar