En uge i garn / Uge 8

en uge i garn

a week in yarn a week in yarn A week in yarn Kærlighed miniprotestbanner Never not crochet A week in yarn Yushui

 

 

Uge 8 i garn:

1: Jeg fik lov til at gramse på alle de lækreste nye farver i Hverdagsulden fra Tusindfryd. Den sennepsfarvede er særligt smuk, og jeg glæder mig vildt til at sætte pindene i, og komme videre med de næste projekter.

 

2: Fandt et gigantisk nøgle guldglimmergarn i genbrugsen. Gav nærmest ingen penge for det, og farven er bare helt fantastisk smuk. I virkeligheden er det nok beregnet til maskinstrik, men nu købte jeg det altså alligevel, selvom jeg ikke aner, hvad jeg skal bruge det til. Ideerne skal nok dukke op 😉

 

3: Hjemmekontor. Ah. Perfekt!

 

4: Terrorangrebet i København satte (alt) for mange tanker i gang. Jeg blev nødt til at gøre noget, bare ét eller andet, uanset hvor småt det så end må være i den store sammenhæng.

 

5: Og så blev uge 8 sgudda lige ugen, hvor jeg vandt? Maries Ideer havde smidt  en konkurrence på deres facebookside, og så var det mig der vandt. Jubiii. Det sker ellers ALDRIG, men når det nu skulle være er jeg ovenud lykkelig for at det var smukke, lækre hæklegaver fra Yarnfreak.dk. Ihhh. Altså. 🙂

 

6: Strikkeprøve med Hverdagsuld og genbrugsguldglimmergarn. Det blev ikke helt tosset!

 

7: Uge 8 var også ugen, hvor det var d. 19. februar, og dermed også tid for Yushui –  Det japanske ord for ‘regnen kommer’, men også navnet på en strikkeopskrift på vævestrikkede handsker, der egner sig særlig godt til forår og.. nå, ja.. regnvejr.

 

 

Skriv et svar