Farvel mavehad #148

I går trak jeg et kort, hvorpå der stod:
“First step of getting what you want is having the courage to get rid of what you don’t.”
Og det her… Det er mig, der giver slip på noget, jeg ikke længere gider slæbe rundt på!

Kender I den der med, hvordan man har en bikinikrop? At man skal have en krop + en bikini – og så er man good to go….
Bullshit! Jeg har haft en krop i mange år, og har ejet adskillige bikinier. Jeg har bare aldrig turde! Jeg kan ikke huske et eneste tidspunkt i mit liv, hvor jeg ikke har følt mig genert over at hoppe i bikinien. Jeg har gemt mig bag håndklæder, krampagtigt suget maven ind, og følt mig så ukomfortabel tilmode over at… ja, lad os bare snakke om det!… over at min mave er blød og rund og folder på midten.
Jeg kigger på billeder af mig selv for 10 år siden, og ser ikke andet end at jeg havde den fineste, pæneste mave. Og alligevel så ved jeg, at jeg havde det på præcis samme måde dengang – som nu.
Jeg hadede mine tummyrolls. Ville helst ikke røres på maven, uanset af hvem. Foretrak langt hellere badedragt, eller faktisk slet ikke at gå til stranden – fordi jeg skammede mig over min blødhed og buler.

Well. Det her, det er mig, der ikke gider det pjat mere!
Hej bikini. Hej strand. Og hej tummyrolls og mavehud og blødhed og fine, bløde, glade, sensuelle, kvindelighed.
Jeg gider ikke spilde mere af min hjernekapacitet og mit åndedræt på at holde på mig selv mere. Jeg vil trække vejret frit. Og elske min blødhed. Præcis som jeg er.
Tænk, at man skal blive over fyrre og have båret 4 børn inde i den der fine og TOTALT mageløse mave, før den fiser ind?! ?

“… and get rid of what you don’t”.
Well, ok.
Farvel mave-had. Jeg gider ikke slæbe rundt på dig mere. Du er træls, og du handler slet ikke om min mave, når det kommer til stykket.
Og kom så aldrig igen, ok?!
For jeg har andre ting, jeg skal. Til stranden, fx. Og lege med mine unger. Og jeg har tænkt mig at tage min bikini på!

Skriv et svar