Ikke bare en kjole

Jeg er en sucker for genbrug!

I mange, mange år har jeg trawlet samtlige provinsflækker igennem for at finde lige præcis dét der særlige, som ikke kan findes hvor som helst.

Især har jeg haft en illusion om at der én eller anden dag ville hænge en vintage Diane Von Furstenberg wrap, sådan helt stilfærdigt på en bøjle, og vente på at jeg kom og fandt den og elskede den resten af mine dage.

Jeg har ikke fundet den endnu. Men jeg ved at den nok skal dukke op en dag.

Måske dukker den op r. Igen?

For den var der faktisk. Jeg var bare ikke hurtig nok…

Arhmen, er det ikke fantastisk. Røde Kors Genbrug på nettet. Uden lugt af hengemt, og uden at skulle skæve mistroisk til de andre kunder, for at lure på at de ikke lige har fundet det gode gemmested før man selv har været der!

Og vel at mærke til ordentlige genbrugspriser.

Jeg elsker genbrug. Hver eneste beklædningsdel har så meget historie gemt i folderne.

Hvem har sidst gået med den her kjole? Var hun lykkelig den dag hun havde den på? Måske var hun til en særlig fest – måske sin søsters bryllup, måske den dag hun for alvor blev forelsket? Måske den dag hun fandt ud af hun var gravid?

Ud over at genbrugstanken tiltaler mig enormt – at vi ikke bare kasserer anvendelige ting, men i stedet værner om dem, og passer på vores klode og vores liv – så er jeg en sucker for de fortællinger, som hver eneste lille genstand rummer.

Kjolen på billedet er et af mine allerbedste yndlingsfund. Men der er godtnok mange, efterhånden! For jeg er VILD med genbrug!

Skriv et svar