Ja ok – jeg er stolt!

Havde krise i går – lige midt i aftenhyggen og aftenkaffen og aftenfreden, og alt det der.

Sad stille og rolig og strikkede i min sofa, da det pludselig ramte mig med en gigantisk hammer lige midt i bevidstheden:

Jeg er ved at udgive en bog.

Jeg!

Udgiver!

En bog!

EN BOG!!!!???

Og så begyndte både sofaen og lejligheden og hele verden pludselig at snurre rundt. 1000 vilde heste galopperede rundt i min krop, og min hjerne føltes som optrævlet uld: krøllet, fnullet, i én stor rodet bunke.

Jeg har drømt om at udgive en bog i lang tid. Længere tid end jeg nok i virkeligheden kan huske.

Og nu sker det. Og det er derfor det hele snurrer rundt.

For, hvad nu.

Hvad nu, hvad nu, hvad nu.

Hvad nu, hvis den stinker? Hvad nu, hvis jeg i virkeligheden slet ikke har hvad der skal til? Hvad nu hvis folk hader den. Eller – endnu værre – bare er ligeglade??

Og gru!

Heldigvis! Er jeg efterhånden blevet så klog, at jeg ved, hvem jeg skal kaste al min usikkerhed efter, så de kan berolige mig igen, og forsikre mig om, at de elsker mig uanset hvor åndet den bog bliver.

Og så drak jeg øl. Faktisk to. (Oven i købet på en hverdag. Ja ja, so shoot me…)

Og gik i seng.

Og NU…

Nu er jeg vågnet op, med den vildeste vildeste tanke:

Jeg er – fandme! – ved at udgive en bog! EN BOG! Min bog. Min allerførste bog.

Jeg er ved at revne af stolthed over mig selv. For jeg har fandme holdt mit ord til mig selv, og gjort hvad jeg kunne for at være loyal mod min egen største drøm – ok, med et par krumspring eller tre undervejs, men stadigvæk! Min første bog. Min bog. Det er SÅ vildt!

Wuptifuckinghuuu!!!

Skriv et svar