Jamen Trine, strikker du slet ikke mere?

Der sker noget lidt skørt omkring mig for øjeblikket – og det er faktisk næsten hver uge efterhånden, at der er nogen, der stiller mig det spørgsmål:

“Gud – jeg troede du arbejde med at lave noget med strik? Jamen, hvis ikke du gør det, hvad gør du så?? “

Og jeg kan i grunden godt forstå at de spørger…
Siden jeg udgav strikkebogen til børn i august 2017 har jeg været i gang med en større faglig omstillingsproces – fra at handle om strik til at handle meget mere om kreativitet.

Jeg ELSKER strik, jeg elsker at strikke, jeg elsker garn og jeg ELSKER at tale om det non-stop.
Strik har fyldt en kæmpestor del af mit professionelle liv i mange år, og det er helt vidunderligt. Man kan simpelthen ikke arbejde med noget så blødt og lækkert, uden at blive et gladere menneske af det 😉

I løbet af det sidste halvandet års tid har jeg dog været i en super spændende proces – som jeg langt fra er færdig med – hvor jeg har vovet at løftet blikket fra strikkepindene, og længere ud i verden.

Jeg er så fascineret af, hvorfor vi kvinder har sådan et stort behov for at være kreative – og hvorfor mon der er så mange af os, der føler en kæmpestor begrænsning i forhold til, hvad vi føler vi eller kan, når det handler om at være kreativ og skabende.

Det handler stadig om, at vi har strikkepindende mellem hænderne – men det handler i langt højere grad om, hvad det er det gør ved os, når vi strikker, hækler, syr eller maler.
Hvad det betyder for os – som moderne kvinder i en moderne verden – at vi kan få lov til at sætte spor i tilværelsen.

Og dén del af kreativiteten optager mig heeeeelt vildt.
Jeg vil så utrolig gerne hjælpe flere kvinder med at føle, at de kan. Og ikke mindst, at de godt MÅ!
At der skal være plads til deres kreativitet – også i et liv med små børn og fuldtidsjobs. Men at deres kreativitet har berettigelse og er enormt vigtig, for at de kan føle sig som hele mennesker i et helt liv.

Så siden du nu spørger; Hvad laver du, når du nu ikke strikker så meget mere, Trine?
Så er svaret:

Jeg arbejder med kreativitet. Og jeg gør hvad jeg kan, for at hjælpe kvinder (som mig) med at blive mere kreative i deres liv.
Jeg laver kurser og workshop. Og jeg skriver bøger og laver digitale produkter, som kan give de nødvendige los i rumpetten.

Jeg strikker ikke så pokkers meget mere, nej. Nok bare mest for min egen skyld engang imellem.
Men jeg gør alt dét, som det handler om, når vi strikker. Og jeg er vild med det.
Sjovt nok, så savner jeg slet ikke strikkepindene. Det har jeg nemlig slet ikke tid til – og det er faktisk helt ok 😉

Skriv et svar