Kan du holde dig selv ud, freak?!

Det er gået helt galt.
FULDSTÆNDIG galt!

Det startede for et år eller to siden.

Nogen provokerede mig så meget, at jeg snørede et par løbesko i ren arrigskab, og til min store overraskelse gav det komplet mening for min krop, det der med at løbe.

Jeg ved det… Det lyder fuldstændig usansynligt, men er altså ganske sandt.

Fyrbøderen har altid rullet på jorden af grin over min løbestil, der på en god dag mest af alt minder om Phoebe… (De dårlige dage taler vi ikke om hér…)

Men ikke desto mindre er det altså sandt. Jeg løber. Regelmæssigt. Og jeg kan oven i købet li det.
True story!

Men så gik det yderligere galt.

Jeg blev syg. Stress-syg og bekymringssyg og fysisk syg.

Så jeg røg min sidste smøg og aftalte med mig selv, at nok var nok. Det er 4 måneder siden nu.

Jeps. Røgfi i fire måneder. Det betyder blandt andet, at jeg har sparet fucking 3500 kroner – og rent faktisk ikke længere tror jeg skal dø, hver gang jeg tager de der løbesko på.

Og for at det ikke skal være løgn, så har vi fået sådan en aftale med de der kasse-mennesker fra Aarstiderne, så vi nu spiser 200 % mere grønt og mindt 50 % mere økologisk end vi gjorde for bare et par måneder siden.

Og i går stod jeg og gloede på mig selv i spejlet uden en trevl på kroppen. Og lige dér – midt på maven – der sad der sgu en skygge jeg ikke har set før.

Tror fanden om ikke det var en muskel!!!???

Men så var det også, at jeg gik direkte ud i fryseren og hentede en stor bøtte is, som jeg kværnede foran fjernsynet – bare lige for at kunne holde mig selv ud.

Skriv et svar