Kunsten at strikke et job

Nå ja – man kan vel ikke forvente at være lynende heldig i første hug.

Intet job til mig idag, men til gengæld en besked om at jeg kom lige præcis én dag for sent. Og en opsang der handlede om netop det samme, for de ville i grunden gerne have haft mig…

Det kan jeg jo sådan set ikke bruge til noget – men jeg har fået blod på tanden, og et afslag er som sagt ikke et afslag, men blot en chance for at lede efter andre muligheder.

Så andre muligheder kom i spil, og idag fik jeg en aftale i hus om at komme ned og hygge mig sammen med supersøde Lene i Strikkekunsten de næste ugers tid – og DET glæder jeg mig fandme til!

Men altså, jeg er totalt nyudsprungen som jobsøgende, og det er vildt og fedt og afsindigt skræmmende.

Jeg bilder ofte mig selv ind, at det er så kvælende ultimativt, dét der med jobs – men jeg har virkelig fat i nakken og modet på mig selv denne gang – og jeg har besluttet at det altsammen bare er noget vi leger.

Det skal ikke være så farligt, og jeg siger til mig selv at det er i orden bare at kaste sig ud i noget som måske/måske ikke kommer til at lykkes – men hvis ikke jeg kaster, så sker der jo ikke en disse.

Så ja, jeg er jobsøgende.

Wow. Så så man lige mig?

En helt ny identitet i mit (helt) nye liv. Trine i job, nu på den anden side af stress og sygemelding. Totalt overdrevent klar! Fik jeg nævnt, hvor klar jeg er?

Manner, manner, manner hvor jeg glæder mig til at se hvad der dukker op til mig…!?

Jeg har den ringeste anelse om hvad der skal til at ske om lidt, men jeg er virkelig klar – og klar til at tage imod dét som byder sig til!

Selvfølgelig drømmer jeg om at få lov til at arbejde med kommunikation, formidling og/eller kultur – men der er helt sikkert en voldsom mængde muligheder jeg ikke aner noget som helst om, og jeg skal sgu ikke gå glip af fede muligheder, hvis de byder sig til.

Så verden, bare kom an – jeg er klar til en udfordring.

Hvilket bringer mig videre til…. (på trods af den lidt ydmyg og små-ynkelige smag i munden…)

hrmm, hrmm….  

Kære netværk, bare kom an – jeg er klar til en udfordring og glæder mig afsindigt til at finde ud af hvad der gemmer sig i posen til mig.

Sig til, ikk? Hvis du nu hører om nogen som tilfældigvis står og mangler en speedsnakkende, storsmilende og totalt klar Hverdagsjunkie…

Ikk?

Skriv et svar