Midtskrivskrise #191

Hvis mine historier var en person på lige omkring 40 år, så ville de have brugt en lørdag aften på at swipe rundt på Tinder.

De ville også være dér, hvor de seriøst overvejede en personlig træner eller en diætist.

De ville allerede på nuværende tidspunkt have købt et kursus i personlig udvikling, og formentlig også være i gang med at tage et motorcykelkørekort.

Hvis mine historier var en person på lige omkring 40 år, så havde de overvejet, om man måske skulle opsøge en numerolog og skifte navn. Eller om det måske ville være fedt med en tatovering.

Det kan være, at mine historier havde siddet ved en pool i Frankrig og ladet som om de læste noget klogt, mens de i virkeligheden spekulerede over om de så for tykke ud i bikini, og om det var for tidligt at bestille en drink allerede klokken 11 om formiddagen.

Hvis mine historier var en ægte person, så havde de stået og kigger sig i spejlet om morgenen, og øvet sig i at se lidt mere selvsikker ud.

De havde pludselig opdaget, at det der med at gå ud blandt mennesker var blevet sværere end det plejede at være, og følt sig helt forlegen over at skulle introducere sig for nye personer.

Hvis mine historier havde været en ægte person havde de gået til frisøren og fået det hele klippet af – og diskret bedt om at få farvet de nye grå stænk i håret over.

Hvis mine historier havde været en person, så havde de nok allerede ringet til en psykolog, for at få hjælp til at komme videre fra den her enerverende midtskrivskrise!!

Skriv et svar