Møgdag – med is og strikketøj

Startede dagen med stilhed og glæde.

Nåede både at blogge, strikke og drikke kaffe.

Smuttede på arbejde i yndlingsbutikken. Nussede rundt, ordnede dit og ordnede dat.

Og kørte hjem igen, fordi det bare alligevel er en lortedag.

Spørg mig ikke hvorfor – for jeg har efterhånden lært, at de der skoddage dukker op, uanset om jeg forstår det eller ej…

Så nu sidder jeg dér, hvor jeg også sad i morgens. Med stilhed. Men uden glæde.

Det irriterer mig grænseløst! Hvorfor? HVORFOR? fanden skal jeg have de satans udsving?

Hvis jeg så bare kunne gennemskue hvornår de dage dukker op, så jeg kan udsende advarsler til de intetanende individer der befolker min verden.

Og advare mig selv. For det er nødvendigt! Ellers kan jeg alt for hurtigt komme til at tro at sandhederne ikke eksisterer, at det kun er i savsmuldstapeter og alt for mange cigaretter jeg finder en lille smule opretholdelsesdrift.

Men der er intet mønster, intet system. Tro mig, jeg har ledt! Længe!

Godt der står en fryserfuld is ude i køkkenet!

Jeg satser på i morgen bliver en god dag. Og i dag – skal jeg vist bare huske mig selv på, at det hele ordner sig. Jeg ved ikke hvad det er som skal ordne sig? Jeg ved heller ikke hvordan. Men det gør det. (Tror jeg….)

Skriv et svar