Noget om at vælge til – og vælge fra


Tiden har fundet sin egen stille rytme i vores nye omgivelser.

Vi fik med hiv og sving afsluttet det kæmpestore palæ, og kastet alle vores ejendele ind i den nye lejlighed.

Nu går vi rundt her oppe under himlen, og kigger på vores liv som det ser ud nu. Det ser dejligt ud. Omend stadig en smule rodet, dog.

Vi nusser lidt rundt, og nyder at være landet.

Der er stadig masser der kan gøres, men vi har givet os selv og hinanden lov til at vi ikke vil stresse, men gøre tingene i det tempo vi synes giver mening.

Det er ikke kun en fysisk proces vi har været igennem!

En flytning er en flytning er en flytning. I takt med at vi har haft hver enkelt af vores ejendele i hænderne og pakket dem ned i kasser, har vi også haft tid til at reflektere over hvad det helt præcis er, vi gerne vil fylde i vores liv.

Vi aftalte, at vi simpelthen ikke ville bære det mindste med herop på 3. sal som vi ikke har været 100 % sikre på var slæbeturen værd.

Hvis det skulle med herop, skulle det virkelig være noget vi sætter pris på, holder af, og kan se en mening med.

Der er mange ejendele, der ikke har fået lov til at slippe gennem nåleøjet. Og mindst lige så mange gamle tankemønstre og gamle vaner.

Man kan vist roligt sige, at vi for alvor har fået lov til at flytte sammen hér, lige under himlen.

Jeg glemmer ind i mellem hvor nye kærester vi faktisk stadig er.

Kun 3 år har vi kendt hinanden. Vi har kun boet sammen ét sted – hvor vi ‘bare’ samlede alle de løse ender vi hver især havde med os fra hvert vores solo-liv, og forsøgte at stykke det samme til en helhed som gav mening.

Det gav god mening, rigtig god mening.

– Men de sidste par år har været brugt godt og konstruktivt til at finde ud af hvem vi er, når vi er hinandens kærester og hinandens familie, og derfor var flytningen en helt perfekt anledning til at være loyale overfor de drømme og den livsstil, der er vores.

Og nu er vi her. Lige under himlen.

Med dét som er vores, og kun vores. Ikke noget overflødigt, ikke noget som er halvdårlige løsninger, ikke noget som vi ikke holder af.

Skåret til benet. Forenklet. Kvadratisk, praktisk, gut!

Og vi er vilde med det.

Det kan godt føles mærkeligt at blive ved med at kassere i sine ting og følelser.

Men helt ærligt, så kan jeg ikke se ét eneste argument for at beholde noget som helst, som ikke længere tjener et formål eller gør os glade.

Gamle ting og gamle følelser kræver, at der er plads til dem. De fordrer, at man forholder sig til dem og bruger tid på enten at brokke sig over hvor meget de fylder og hvor outdatede de er – eller også står de og fylder og forhindrer, at der nogensinde bliver plads til nye følelser, nye ting, nye oplevelser.

Vi vil have et liv med plads. Vi drømmer om et liv, hvor det ikke er ting eller det de repræsenterer, der binder os. Vi ønsker et liv med overskud, luft og plads til god energi.

Det får vi her.

Så en flytning er ikke bare en flytning.

Og det er ikke kun gammelt skrammel der er blevet ryddet op i.

Vores liv er ved at have fundet sine rammer. Sådan her er vi. Det her er det liv vi drømmer om og elsker at leve.

Vi føler os så taknemmelige og glade over alt det vi allerede har fået og nået og levet.

Og vi er endda kun lige gået i gang.

Tags:

Skriv et svar