Mere end én slags slutspurt

Pink yarnbombing in Horsens

 

Phew.

Der er kun ved at være en måned tilbage inden det brager derudaf.
Cykelløbet.
Giro’en.
Det Pink Helvede fra Italien.

Jeg har set det for mig længe. Det kæmpestore cykel- og mediecirkus der invaderer Horsens og spærrer for al normalt liv i det meste af en weekend.
Men nu er det også som om resten af byen er ved at opdage, at der om lidt mere end en måned kommer mere end 100.000 gæster til byen. Og 8 mill tv-seere….

Wool for the street knit project

Jeg er allerede ved at være træt af pink. Lyserøde reklamer, lyserøde biler, lyserøde menukort, lyserøde balloner, lyserød over det hele.
Men det er vel en del af gamet, at når man begraver sig i så stort et projekt bliver man mæt længe før vi overhovedet er nået i mål?

 

Slutspurten er ved at sætte ind.
I hele byen. Men i særdeleshed også med vores pink yarnbombing.
Det er lige før jeg får sved på panden, for hold.nu.op hvor jeg synes der stadig er meget der skal nås.
Og samtidig med alle projekterne kan jeg jo godt mærke, at jeg bliver tungere og tungere for hver dag der går. (Er altså trods alt ved at være i 7. måned…)
Mon ikke jeg burde finde et par stykker til at klatre op i de træer vi skal dekorere – så jeg ikke selv behøver?

Fra nu af skruer jeg op for strikkecaféerne – vi kommer til at mødes én gang om ugen de næste 5-6 uger. Og jeg håber sgu på flere lidt flere hænder, for der er stadig meget garn der skal strikkes 🙂
(Du kan altid følge med herovre på facebook, hvis du er nysgerrig!)

Og når vi render ind i 3.-4. maj skal det hele. DET HELE. hænges op i byen, på de steder som dels er udvalgt og nøje målt op af mig, og dels de steder det falder os ind – for der skal jo også være plads til processens spontanitet – ellers er det ikke noget ved, vel?!

Og så har jeg en idé om at vi skal mødes lige ned midt i byen 4. maj og strikke og strikke i al offentlighed. Måske er det noget for dig?

 

Phew.
Men så når vi også til 8. maj.
Dagen efter dagen.
Og 8. maj har jeg tænkt mig at sætte mig ned. Og være gravid. Og begynde at bygge rede. Og lade den anden slags slutspurt tage over.
Når vi er på den anden side af det pink cirkus. Men først der…
Der er lige et cykelløb der skal strikkes først 😉

Skriv et svar