Rævestreger – en ræv til halsen

Den har overhalet sig selv indenom, den lille røde Fætter Mikkel.
Jeg har ikke længere tal på hvor mange gange den er blevet downloadet og postet på Pinterest og alle mulige andre sociale medier.

Den strikkede ræv til halsen har taget sit udspring i de gammeldags ‘halsfisk’ (kan I huske dem?) – men med et lille twist.
Ræven er temmelig hurtigt strikket, hvis du er fiks på fingrene så tager det kun et par aftener, før du er færdig.
Ræven er i øvrigt et super fint lille projekt til at få ryddet op i nogle af de gamle rester, der ligger i bunken 🙂Jeg skal stadigvæk minde jer om, at man ikke må videresælge andres design uden samtykke – det er i strid med markedsføringsloven.
Så det vil altså sige, at I ikke må strikke ræven efter min opskrift og sælge den, fx på et designermarked eller til loppemarked i den lokale spejderklub.
Ræven hér er der kun et par stykker, der har fået lov til at strikke til videresalg, fordi det er til Mødrehjælpen og andre lignende velgørende projekter, og altså ikke for selv at tjene penge på det.

Ja, det kan godt være det er lidt stramtandet og småligt, men jeg synes altså fuldstændig oprigtigt, at strikkedesignere serverer ALT for meget, som ingen værdsætter nok. Alle de timer der ligger i at planlægge, teste og sende en opskrift ud i verden, som strikkere så kopierer, plagierer eller andet – det synes jeg bare er sådan godt gammeldags træls.

strikket ræv

Den her opskrift får du af mig, ganske gratis.
Jeg vil såmænd bare gerne slå et slag for at vi husker at sige tak til hinanden, når nogen gør noget ekstra for hinanden, og deler deres viden, talenter og ideer med andre.
Og husk så at betale for jeres opskrifter, når I køber dem derude. Det har de pissedygtige strikkedesignere fortjent.
(Og tro mig! Det er ikke opskrifter til 40 kroner stykket man bliver tyk og fed af, når man er selvstændig!)

KLIK HER FOR AT DOWNLOADE OPSKRIFTEN

Den strikkede ræv er SUPER sød i rød og hvid, sådan helt traditionelt. Men den fungerer altså også vildt godt i blå, pink eller brun.
Tjek evt. ud på Pinterest i de mange (mange!) forskellige udgaver den er blevet strikket efterhånden, der er god inspiration at hente.

Rigitg god strikkelyst derude.


Jeg giver desværre ikke strikkesupport, men hvis du støder på udfordringer med modellen, så spørg evt. nogle af de mange VILDT søde strikkere ude på de sociale medier – jeg ved de er sindssygt dygtige, og jeg ved de har tradition for at være gode til at hjælpe hinanden videre.
Skriv et svar