The joke is on you #131

Jeg kan godt se, at det er meget farligt, det jeg har gang i!
Undergravende, nærmest. Så rebelsk, at de hellere må lukke munden på mig med det samme!!!

Med øjeblikkelig virkning holdt alle mine betalte annoncer op med at virke; hver og én – på samme tid, på alle platforme.

Jeg er glad for, at vi kan tale om brysterne. Jeg synes det er VIGTIGT vi taler om brysterne. Om at elske dem, som de er. I alle former, farver, størrelser og retninger.
Men her skal vi lige slå fast med meget kraftige søm;
jeg har KÆMPE stor respekt for, at man ikke skal pladre babser i fjæset på alle og enhver i markedsføringshenseende.
Man skal have lov til at sige fra. Det har man lige så meget ret til, som det modsatte.

Men der, hvor jeg synes det bliver temmelig stramt er, når de slukker for samtlige mine annoncer – på alle platforme – uden et øjeblik at skele til, hvad mine annoncer overhovedet retter sig mod. Der er ikke én eneste af mine annonce, der viser babser, taler om babser eller opfordrer til babser.
Det er ganske almindelige annoncer for at tilmelde sig et skrivehold eller et nyhedsbrev eller noget med at være kreativ – og andre helt ordinære annoncer.

Men fordi jeg har postet billeder – OH GRU!! – af vævede bryster på min Instagram… så må jeg ikke længere lave annoncer for de andre ting, jeg foretager mig i min biks.

Jeg har meget, meget hurtigt konkluderet, at de der blå markedsførings-diktatorer, der sidder og bestemmer, hvad der er ‘Rigtigt’ og hvad der er ‘For meget’ – de kan rende mig.

Jeg synes det er vigtigt vi taler om brysterne, og det har jeg tænkt mig at blive ved med. Og hvis de ikke vil have mine penge, så HA!! Så bruger jeg dem bare på at købe mere garn i stedet for ?

Skriv et svar