This is love #157

Du og jeg!
We are in this together ❤️
I det her crazy liv vi tilfældigvis er drattet ned i, på fuldstændig det samme tidspunkt.
Vi indånder den samme luft. Drikker det samme vand (eller vin – det er jo trods alt tirsdag ?). Elsker. Forundres. Frustreres. Skaber os.

Det kan være den mest rådne følelse i hele verden at føle sig alene. At der ikke findes ét eneste spejl at spejle sig i. Ikke én eneste på hele planeten, der genkender dig, og ved, hvad du kommer fra, eller hvorfor du skaber dig.
Trust me. I know!!
Altopslugende ensomhed, der skærer så meget i hjertet, at man frygter aldrig helt at blive hel igen. Nogensinde.
Sådan er det også, at være kreativ. Sådan er det også at være menneske. I live. Som trækker vejret og mærker solen på sin hud, og lytter til børnene, der griner, og drikker vin på en tirsdag.

Jeg er faktisk ret ligeglad med, hvad vi kalder vores relation. Lad os kalde det venner, først og fremmest, skulle vi ikke?
Det er i grunden ligemeget med titler – de forstyrrer bare budskabet, der i sin essens handler om noget, som slet ikke behøver at få tilsat prædikater; det er sådan set ret banalt. Det er kærlighed.

Sammen er vi stærkere. Du og jeg.
Der er skræmmende som ind i satan at bevæge sig ud på kanten. Det ved enhver, som vover at prikke bare en lillebitte smule til vores normer og gængse virkelighedsopfattelse.
Ud af stor smerte udspringer stor kunst, sagde Picasso. Og ud af stor oprigtighed udspringer magiske fællesskabet, tilføjer jeg.

Vi har brug for begge dele; Kunst og Fællesskab med andre mennesker. Spejle, der reflekterer os med nænsomhed og omsorg, og som tør vise os andre nuancer af sandheden, som vi aldrig selv kunne se eller finde, hvis vi var alene.

Du og jeg ❤️ We are in this together!

Det her er min hjemmebane! Dét der handler om at turde lukke op, turde stå i ubehaget, og turde sætte ord på både det smukke og det grimme. Turde gå til kanten, og stirre lige lukt ned i mørket. Og turde vende om igen, og fortælle legenderne om, hvad der gemte sig dernede. Forvandle mørket til magi.
Hvis du savner et spejl – så er jeg lige her!

Skriv et svar