Virk!

Nå, men ved I hvad?

Jeg er faktisk ret god til det der med at gå på arbejde….

Hvem havde troet det?

En pause på 1 1/2 år sætter sine spor – også hos mig. Og det er ikke for sjov jeg har måtte kaste mig ombord i sofaen stort set hver eftermiddag de sidste 14 dage. Eller at der har været langt mellem guldkorn og sprudlerier på bloggen.

Men, altså.

Hvor vildt er det ikke lige at opdage at jeg rent faktisk godt kan?

Ret vildt – hvis nogen ellers er nysgerrige!

De sidste oplevelser jeg har haft med arbejdslivet har været noget med at hægte sig fast med det yderste af neglene og stille sig så meget på tæer, at alle indre organer blev strukket ud til det yderste.

Sådan noget med aldrig rigtig at føle jeg nåede det hele – at der altid var hængepartier og ting jeg bare ikke nåede/magtede/forstod.

Jeg har mærket meget, meget grundig efter – og nej, jeg skal aldrig nogensinde tilbage til lærerfaget igen.

Det er stadig et kæmpestort nederlag, føler jeg. Men jeg prøver ikke at tænke for meget over det, og over hvor mange år jeg har brugt af mit liv på at forsøge at være noget jeg ikke er…

Til gengæld skete der noget, da jeg gik i tænkeboks og spekulerede over hvorhenne jeg sidst havde haft gode oplevelser med at gå på arbejde – ren og skær arbejdsglæde.

Jeg skulle vanvittig langt tilbage. 11-12 år, for at være helt præcis. Helt tilbage til dengang jeg arbejdede i Lyngby.

Jeg blev fandme forskrækket, da det gik op for mig hvor lang tid jeg ikke har følt mig glad og tilfreds med mit arbejdsliv. Meget forskrækket!

Den næste tanke gav sig selv; det blev pludselig meget vigtigt for mig at søge tilbage til dén oplevelse, dén følelse af at glæde mig til en ny dag, nye udfordringer, til at gå på arbejde.

Og Lene, det kæreste væsen, ville gerne byde mig indenfor. Til leg og glæde. Og fiberrig blødhed.

Og til følelsen af at være dygtig.

For det er jeg. Nemlig. Og ikke spor flov over at sige det højt.

Jeg er GOD til det jeg gør. Jeg kan dét der med garn og strik og opskrifter. En garnbutik sælger ikke kun garn og strik – den sælger succesoplevelser og tryghed. Og det kan jeg.

Og jeg har længtes så ufattelig meget efter at få den følelse helt ind i sjælen igen. At jeg kan. At jeg er dygtig. At jeg virker.

Og det gør jeg. Virker.

Jeg virker. Mu-haa-haa-haaaa.

Verdensherredømmet er lige rundt om hjørnet. Hvis ikke det altså var fordi jeg har for travlt med at strikke og glæde mig til at skulle afsted på arbejde igen om lidt.

Er du sindsyg det føles godt, det dér arbejdsglæde!

Skriv et svar