YARNFARM – let it grow

YARNFARM - urban have i Horsens

YARNFARM - urban have i Horsens

YARNFARM – min urbane have i Horsens – begynder så småt at tage form.
Det er et langsommeligt projekt, når alting skal laves i hånden – men lige så stille vokser der planter og potter frem mellem hænderne.

Jeg var nede i haven stort set hele weekenden, og det var intet mindre end fantastisk.

Jeg holdt ‘Strik en have’- dag i lørdags, og det var helt vildt hyggeligt – faktisk så hyggeligt, at jeg glemte at tage ét eneste billede mens der var strikke-gæster i haven.

I søndags var der arrangeret workshop med Urban Gardener Nikolaj Juhler (ham fra Guerilla Gardening programmerne på DR 2).
Nikolaj og en håndfuld håndværkertyper brugte hele dagen på at bygge bænke og et stort græs-skrivebord ud af paller og andet godt skrammel.

YARNFARM - urban have i Horsens

På Nikolajs blog ligger der en fed DIY til hvordan bænken her er bygget – hvis du nu lige synes du har en palle eller to i overskud 😉

Jeg har spændt wire ud mellem de høje stolper der omkranser mit jordlod, og drømmer lige nu om at strikke og hækle så mange slyngplanter, at jeg næsten kan lave en slags overdækket terasse ud af det.

Jeg har også sat trådnet op mellem et par af de andre stolper – af den samme slags, som dét vi arbejdede på til hjertet til Urban Art Gallery.
Jeg har endnu ikke besluttet hvad der skal broderes – men det er immervæk 5 meter langt, så der er rigelig plads at boltre sig på.

 

YARNFARM - urban have i Horsens

 

Af alle haverne dernede er det nok YARNFARM, der vokser langsomst.
Til gengæld er jeg sikker på, at den ikke visner til vinter 😉

Jeg lægger i øvrigt løbende billeder ind på Instagram (@trinekok) og på Merakis facebookside, hvis I har lyst til at følge med og se endnu flere billeder.

 

3 tanker om “YARNFARM – let it grow”

Skriv et svar